Azonnali segítség

Ne késlekedjen!
SOS csomagunk keretében egy órán belül felmérjük és megtaláljuk a hiba forrását. A csomag ezen felül tartalmaz egy óra fejlesztői munkadíjat. Tudjon meg többet…

megrendelés

Rólunk

Weboldala jó kezekben van

Honlapja célja, hogy segítse Önt és vállalkozását, nem pedig, hogy megnehezítse hétköznapjait. A WEBMEDIC szolgáltatásait azért hoztuk létre, hogy Önnek soha többé ne fájjon a feje weboldala miatt. Teljes körű karbantartás és üzemeltetés keretében, a vírusellenőrzéstől egészen a célirányos optimalizációig minden feladatot és javítást vállalunk, amelyre szükség lehet a honlap hibamentes működésének fenntartásához.

A WEBMEDIC szolgáltatás két webfejlesztéssel és üzemeltetéssel foglalkozó cég fúziójából jött létre, annak érdekében, hogy az erőforrások és szaktudás egyesítésével minden weboldallal kapcsolatos problémát gyorsan és könnyedén elháríthassunk. Az Intelliweb Kft. évtizedes online fejlesztő és szolgáltató tapasztalattal bír. Ennek köszönhetően olyan egyedülálló üzemeltetői és fejlesztői hátteret biztosít, mely kényelmes, biztonságos, költséghatékony megoldás a mindennapokban felmerülő weboldal üzemeltetési feladatokra.  A W5labs csapatának fókusza a webfejlesztés, egészen a kis honlapok tervezésétől a nagy webshopok kivitelezéséig, különös gondot fordítva a mai trendek adaptálására és a felhasználói élmény tökéletesítésére.

Egyesített csapatunkat tapasztalt programozók és rendszergazdák erősítik, akik számára az üzemeltetés és karbantartás különböző problémáinak megoldása mára mindennapos rutinná vált. Legyen szó akár egy WordPress oldal frissítéséről, feltört weboldal védelméről vagy hosszú távú karbantartásról, kollégáink készségesen állnak rendelkezésére. Büszkék vagyunk rugalmasságunkra és ügyfélközpontúságunkra, melynek köszönhetően gyors és valós segítséget tudunk nyújtani ügyfeleink számára.

Ossza meg ismerőseivel

Takarítson meg évente 71 880 Ft-ot!

Active csomagunk egy éves előfizetése esetén jelentős kedvezményhez juthat. Bízza ránk a karbantartást, és soha többé nem kell aggódnia weboldala miatt!

ajánlat megtekintése