Azonnali segítség

Ne késlekedjen!
SOS csomagunk keretében egy órán belül felmérjük és megtaláljuk a hiba forrását. A csomag ezen felül tartalmaz egy óra fejlesztői munkadíjat. Tudjon meg többet…

megrendelés

SOS

Azonnali segítségre van szüksége?

SOS csomagunk Önnek szól! Vásárolja meg mentőcsomagunkat, és akár egy órán belül meggyógyítjuk weboldalát! Az igény leadását követően kollégáink azonnal felkeresik Önt, és a csomag megvásárlása esetén megkezdik a javítást. A munkálatokat és a részletes felmérést a vásárlást követően kezdjük meg.

A szolgáltatás egyszeri díja 10 000 Ft + áfa, mely tartalmazza az elsőbbségi (1 órán belül történő) vizsgálat díját, továbbá egy óra munkadíjat. Amennyiben ez nem bizonyul elegendőnek a probléma elhárítására, kollégáink a további munkálatok megkezdése előtt tájékoztatják Önt.

Amennyiben Ön már ügyfelünk, az SOS csomag megvásárlása esetén javítási kérelme azonnali elsőbbséget élvez. A javítás megkezdésére automatikusan a csomagban foglalt egy munkaóra felhasználásával történik, ennek elhasználása előtt nem csökkentjük az előfizetésében garantált havi keretet.

megrendelés

Takarítson meg évente 71 880 Ft-ot!

Active csomagunk egy éves előfizetése esetén jelentős kedvezményhez juthat. Bízza ránk a karbantartást, és soha többé nem kell aggódnia weboldala miatt!

ajánlat megtekintése