Azonnali segítség

Ne késlekedjen!
SOS csomagunk keretében egy órán belül felmérjük és megtaláljuk a hiba forrását. A csomag ezen felül tartalmaz egy óra fejlesztői munkadíjat. Tudjon meg többet…

megrendelés

Weboldal javítás

Szeretjük a weboldalakat, ezért gondoskodunk róluk! Csapatunk komoly tapasztalattal bír a weboldalak legkülönbözőbb problémáinak javítása terén, mely szakértelem gyorsasággal és egyedülálló ügyfélközpontúsággal párosul.

Feltört vagy vírusos weboldal

A weboldalak sebezhetőek, ezért megfelelő védelem nélkül állandó veszélynek vannak kitéve. Bizonyosodjon meg róla, hogy weboldala vírusmentes, mielőtt az ártalmas kódok súlyos károkhoz vezethetnének!

Megjelenésbeli problémák

Az újabb technológiák, böngészők és eszközök megjelenésével a weboldalak felett is eljár az idő. Ez gyakran okoz nem kívánt megjelenésbeli problémát. Csapatunkkal készen állunk bármilyen webes felület optimalizálására.

Működésbeli problémák

Az egyik legsúlyosabb probléma, amikor a weboldal egyes funkciói nem működnek, így nem éri el üzleti célját. Ne hagyja, hogy felhasználói falakba ütközzenek, bízza ránk a probléma elhárítását!

Szerver és tárhely problémák

Lassú a weboldala, esetleg be sem töltődik? Tudta, hogy az ilyen jellegű problémákat gyakran szerver-hiba okozza? Csapatunkat kiváló rendszergazdák erősítik, akik azonnal felderítik és elhárítják az akadályokat.

Nem megfelelő mobilos működés

Ma már több böngészést bonyolítanak le mobil eszközökről, mint számítógépről, így nem csupán fontos szempont a megfelelő mobilos működés, de elengedhetetlen a felhasználók eléréséhez és megtartásához.

Félbemaradt fejlesztés

Elhagyta a fejlesztője? Nem tudja kihez forduljon? Évtizedes tapasztalatunkkal könnyedén boldogulunk az ismert keretrendszerekkel és rövid időn belül feltérképezünk bármilyen fejlesztést. A WEBMEDIC csapata sosem hagyja cserben!

Hozzáférésbeli problémák

Ahogy autójából is kizárhatja magát, ez könnyedén megtörténhet weboldalával is. Egy honlap viszont annyira hasznos, amennyire naprakész. Segítünk, hogy hozzáférhessen admin felületéhez és újra ura legyen weboldalának!

Tartalomkezelés

Elege van a folytonos tartalomfeltöltésből? Nehez boldogul tartalomkezelő rendszerével?
A WEBMEDIC csapatára ebben is számíthat! Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére weboldala tartalmának karbantartására.

Takarítson meg évente 71 880 Ft-ot!

Active csomagunk egy éves előfizetése esetén jelentős kedvezményhez juthat. Bízza ránk a karbantartást, és soha többé nem kell aggódnia weboldala miatt!

ajánlat megtekintése