Kérje ajánlatunkat az alábbi adatlap kitöltésével. A lenti szövegdobozban megadhatja mire kíván ajánlatot kérni, vagy megjelölheti ezt a felsorolásban egy kattintással. Kollégáink egy munkanapon belül jelentkeznek a megadott elérhetőségen.

A SEO tevékenység célja, hogy weboldalát a keresőmotor organikus (fizetés nélküli) találatai között előrébb juttassuk és növeljük a keresőből érkező látogatók számát..

Megoldást kínálunk a következő feladatokra:

Keresőoptimalizálás közben a honlapokat a keresőmotorok és a felhasználók elvárásaihoz igazítjuk. A SEO ugyanúgy előfeltétele a sikeres online marketingnek, ahogyan egy jól felépített honlap és webshop is.

A Google rangsort befolyásoló szempont például, hogy milyen gyakran jelenik meg a felhasználó által keresett kifejezés a honlapon, hogy milyen mennyiségű és minőségű tartalmat talál ott a kereső és milyen felhasználói élményt nyújt az oldal.

A keresőmotor azt is figyelembe veszi, hogy könnyen kezelhető-e a weblap, gyors-e a betöltési sebesség és megfelelően jelenik-e meg mobiltelefonon vagy táblagépen.

A tartalom, a linkek és a technikai követelmények együttesen határozzák meg a weblapok Google helyezését és így a vállalkozások bevételeit is. A keresőmotorok ráadásul állandóan változnak: a képleten csavarnak egy kicsit és máris módosul a találati sorrend.

Csapatunk hosszú évekre visszanyúló nagy tapasztalattal rendelkezik SEO projektek lebonyolításában. Részt veszünk B2B honlapok, webshopok és B2C szolgáltatók weboldalainak a keresőoptimalizálásában jelenleg is.

Ügyfeleink között megtalálható multinacionális nagyvállalat és hazai tulajdonú KKV cég is. Szolgáltatásunk legnagyobb előnye, hogy nem csak a hagyományos SEO feladatok kivitelezésben segítjük ügyfeleinket, hanem a webanalitika rendszerek kiépítését is elvégezzük. Az eredmények így transzparensek és mérhetőek.

Weboldal Karbantartás Blog

Összes cikk

Elérhetőségeink