Azonnali segítség

Ne késlekedjen!
SOS csomagunk keretében egy órán belül felmérjük és megtaláljuk a hiba forrását. A csomag ezen felül tartalmaz egy óra fejlesztői munkadíjat. Tudjon meg többet…

megrendelés

Vélemények

Évek óta felel a csapat weboldalaink karbantartásáért. Bármilyen kérdéssel fordultam hozzájuk, maximális szakmaiságot és segítőkészséget tapasztaltam. Szükség esetén folyamatosan rendelkezésünkre áll a megfelelő fejlesztői kapacitás.
Ternbach Aurél - Nestro Hungária Kft., Ügyvezető

Ternbach Aurél

Nestro Hungária Kft., Ügyvezető
A WEBMEDIC-es csapat mindig csak annyit kérdezett, mikorra legyen meg. Az FMCG, és a marketing világát az ilyen „can do” attitűdű cégek mozgatják igazán. Én csak ajánlani tudom őket.
Szabó Ádám - Ital Magyarország Kft., Marketing igazgató

Szabó Ádám

Ital Magyarország Kft., Marketing igazgató
Nagyon profi és rugalmas csapat, könnyedén és eredményesen tudtunk együtt dolgozni. Az elvárásaink, ötleteink mindig találkoztak és megvalósultak. Köszönjük a közös munkát!
Vasa Tünde - Pécsi Sörfőzde Zrt., Értékesítési és marketing igazgató

Vasa Tünde

Pécsi Sörfőzde Zrt., Értékesítési és marketing igazgató
A stabil szakmai, és emberi háttérnek köszönhetően eljutottunk a mai napig, amire szerintem büszkék lehetünk. Ha ettől többre is kíváncsiak, akkor nézzék meg a weboldalunkat (www.haldorado.hu).
Pintér Zoltán - Haldorádó Team Kft., Ügyvezető

Pintér Zoltán

Haldorádó Team Kft., Ügyvezető

Takarítson meg évente 71 880 Ft-ot!

Active csomagunk egy éves előfizetése esetén jelentős kedvezményhez juthat. Bízza ránk a karbantartást, és soha többé nem kell aggódnia weboldala miatt!

ajánlat megtekintése