Azonnali segítség

Ne késlekedjen!
SOS csomagunk keretében egy órán belül felmérjük és megtaláljuk a hiba forrását. A csomag ezen felül tartalmaz egy óra fejlesztői munkadíjat. Tudjon meg többet…

megrendelés

Weboldal Üzemeltetés Blog

Csepregi Zoltán

Egy jó weboldal olyan, mint egy ház - mindig van rajta mit csinálni - 2. rész

Mivel egy weboldal olyan, mint egy ház, állandó karbantartást igényel. A szerkezeti és tartalmi hibák többletmunkával és energiapazarlással járhatnak – ilyenkor ha nem is tudják megfogalmazni, mitől, de a cég munkatársai kezdik feszültebbnek érezni magukat. A háttérben az áll, hogy nem támaszkodhatnak a weboldalra, így több feladat hárul rájuk.

Vannak, akik még rosszabbul reagálnak.

A vevőink.

Lassan töltődik az oldal? Nem egyértelmű a weblap szerkezete, menüstruktúrája? Nem talál naprakész információt?

Csak egy klikk, és potenciális vásárlónk máris a konkurencia weblapját böngészi.

Időről időre szükség van arra, hogy a weboldalunkat külső szakértő nézze át. Releváns kérdéseket fog feltenni, olyasmiket, amikre valószínűleg álmunkban sem gondoltunk volna. Egy átlagos vállalkozás a cég történetének elején hoz létre egy weboldalt, amit tökéletesnek álmodik. Abban a pillanatban az is lehet. Azonban minden változik. Változnak a szolgáltatásunkra irányuló keresőszavak (SEO elemzés), új vírusok ütik fel a fejüket (vírusirtás), böngészők, menüformátumok mennek ki a divatból (elemzés, weboldal karbantartás). A cég profilja tisztulhat, a vevők igényeihez igazodva a szolgáltatási portfólió vagy a termékpaletta is változhat.

Mi az, ami a vevőink szempontjából informatív, aktuális és hasznos?

Ezeket a információkat kell naprakészen tartani. Magát a tartalmat létrehozhatja egy marketingügynökség vagy akár maga a tulajdonos, de a tartalomfeltöltés ennél több, strukturálisan meghatározó és folyamatos.

Sokszor önmagában a weblap megfelelő karbantartása is növeli a hatékonyságot. Amint a weboldalunk hiteles, a vevő azt kapja, amit vár. A munkatársaink és mi magunk is támaszkodhatunk a weboldalunkra. Ezzel sok időt is megspórolunk: ha a vevő át tudja böngészni a honlapunkon lévő infókat, elégedettebb lesz és nekünk sem kell irreleváns kérdések megválaszolásával vesződni.

Egy alapos, rendszeres karbantartással a weboldalunk olyan hatékony webhely lesz, ami nekünk, sőt, néha helyettünk dolgozik. És pénzt termel.

Létfontosságú, hogy ezekkel a témákkal minden cégvezető tisztában legyen. Ezért fogunk minden e cikkben felvillantott témát külön kifejteni, hogy folyamatosan információt szolgáltassunk.

Természetesen a kifejezetten egy weboldalra, személyre szabott tanácsok is fontosak, azoknál csapatunk szívesen áll rendelkezésére!

Csepregi Zoltán
Csepregi Zoltán

Csepregi Zoltán, a W5labs márkacsoport alapítója és ügyvezetője, az Év Fiatal Üzletembere Díj kitüntetettje. Vállalkozását 2018-ban beválasztották az OTP Business Nagykövet programjába. Az IT szektorban szerzett tapasztalatait kezdetekben hálózatüzemeltetéssel és személyi informatikai szolgáltatásnyújtással alapozta meg. Induló vállalkozásának fő profilja is a hostinghoz kapcsolódott, ugyanakkor a W5labs mára egy 30 főt foglalkoztató digitális kreatív ügynökséggé nőtte ki magát, széles körű megoldásokat nyújtva a grafikai tervezéstől a webfejlesztésen át az egyedi hosting-szolgáltatásokig. Közel 15 éves szakmai tevékenysége során a kezdeti megszállottság és eltökéltség a minőségi szolgáltatások létrehozása iránti vággyá formálódott és az így összegyűjtött szakmaiságot mára már nem csak személyében, de vállalkozásán keresztül is megosztja a nagyvilággal. Az évek során szakterületévé vált a vállalkozásfejlesztés és értékesítés, a kezdeti hálózatüzemeltetésből/Linux alapú szerverüzemeltetésből nyert tapasztalat pedig kiegészült biztonságtechnikai szemlélettel, mely folyamatos fejlődésen keresztül elért naprakész tudást biztosít számára az informatika ezen területén. Ez a tudás és az IT szakma iránti elhivatottsága vezérli, hogy folyamatos tanulással és fejlesztésekkel a leghatékonyabb technológiai megoldásokat kínálja ügyfeleinek.

Kérje ingyenes tanácsadásunkat,
írjon nekünk!

Takarítson meg évente 152 620 Ft-ot!

Active csomagunk egy éves előfizetése esetén jelentős kedvezményhez juthat. Bízza ránk a karbantartást, és soha többé nem kell aggódnia weboldala miatt!

ajánlat megtekintése